DEFAULT

Rerbuy

rerbuy

An und Verkauf für gebrauchte Handys, Tablets, Videospiele, Filme, CDs, Bücher , und mehr bei reBuy. Sicher und schnell gebraucht kaufen und verkaufen. Günstiges und geprüftes Handy kaufen ohne Vertrag Jetzt bei reBuy. Bewertungen qnems.eu ✓ Gesamtnote: gut () ✓ zertifiziert seit ✓ Kunden sagen: Ich habe mein zweites Handy von reBuy vor 2 Tage b.

Je kunt per keer maximaal drie pakketten versturen. Schrijf het IMEI- en volgnummer op en bewaar deze voor het geval een pakket onverhoopt zoekraakt.

Je ontvangt een e-mail als het pakket is ontvangen. Beoordeling ReBuy onderzoekt de kwaliteit van het product, op basis van de waarde die het voor de verkoop heeft.

Zij volgen daarbij een aantal richtlijnen, als de beoordeling klaar is, krijg je een e-mail. Hierna wordt de prijs van je artikel op jouw reBuy.

Dit kun jij vervolgens overmaken naar je bankrekening. Het onderzoek duurt normaal gesproken 1 tot 3 dagen. Mocht na onderzoek blijken dat je toestel minder waard is ontvang je een nieuw prijsvoorstel.

Deze hoef je niet te accepteren , je mag dan je artikel retour vragen of je mag vragen om het apparaat te laten recycleren. Klachten Voor vragen of problemen kun je op vele manieren contact met de Klantenservice leggen.

Dit kan via de live chat, door een e-mail te sturen naar support rebuy. Jouw review Heb jij al eens een product verkocht via www.

Wat vond je van de afwikkeling hiervan, en vind je dat je een eerlijke prijs hebt gekregen, of viel het bod uiteindelijk toch tegen?

Laat jouw review over hen dan ook hier achter, zodat anderen kunnen profiteren van jouw kennis! Is het een goed idee om je oude consoles, smartphones, koptelefoons etc.

Lees het bij NederlandReview! Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een online aankoop heeft gedaan.

Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn! Ik heb mijn oude telefoon opgestuurd naar dit bedrijf.

Na ontvangst kreeg ik te horen dat ze mijn telefoon niet konden inkopen. Er zou een code opzitten. Voordat ik mijn telefoon opgestuurd heb, heb ik alle gegevens gewist en de telefoon teruggezet naar fabrieksinstellingen.

Meerdere keren contact hierover gehad met Rebuy, maar ik kreeg steeds geen antwoord en zou teruggemaild worden. Dit gebeurde niet, dus moest ik er zelf achteraan.

Ik kreeg uiteindelijk geen uitgebreide uitleg en er werd niet gereageerd op mijn mailtjes. Toen heb ik ervoor gekozen om mijn telefoon terug te sturen naar mij.

Zojuist weer ontvangen en er zit dus helemaal geen code ter vergrendeling op. Wat een afzetters bij reBuy! Mijn goed werkende iPhone 5s opgestuurd voor verkoop.

Kon op de site vinden wat de prijs zou zijn die ik hiervoor nog kreeg. Een paar dagen later kreeg ik een nieuw bod, wat de helft was van wat ik vond bij een goed werkende telefoon.

Kon terug vinden dat het kwam omdat het scherm niet goed werkte. Dit was bij mij nog nooit het geval geweest. Heb geprobeerd contact op te nemen maar kreeg na meerdere mails geen reactie.

Besloten om mijn telefoon terug te laten sturen. Deze goed ontvangen na een paar dagen. Maar wat bleek, hij werkte nog steeds goed. Geen problemen met het scherm.

Heb toch sterk mijn twijfels bij deze organisatie. Helaas kreeg ik een melding dat er dode pixels aanwezig waren bij een Samsung toestel.

Toestel dus laten retourneren. Dit laten controleren bij een winkel en niets mankeerde er aan toestel. Bij een andere leverancier Parc-Ink aangeboden.

Geen goede ervaringen met Rebuy. Voel mij dus benadeeld door dit bedrijf. Kreeg na enige tijd een email dat de microphone en het geluid niet goed werkte.

Dat had ik dan liever. En wat schetste mijn verbazing ik kreeg een paarse mini samsung retour. Een geheel andere telefoon dus. Bellen is rampzalig met de custumer service email misschien nog wel meer, De aanhouder wint dacht ik.

Bleek voor Duitsland te zijn. Weer bellen , weer emailen en tot op de dag van vandaag geen enkele reactie Erg frustrerend. Maanden verder en nog geen steek verder gekomen Oftewel geen zaken mee doen!!!!

Ze hebben mooi mijn goede telefoon voor niets nu. Anderhalve week geleden heb ik een Samsung tablet opgestuurd, in prima staat met een beschadiging op de achterkant na.

Heb deze tablet nooit gebruikt in alle jaren. In al deze tijd krijg ik geen informatie waar mijn pakket nu is alleen dat hij onderweg is naar het Rebuy kantoor en of hij al is aangekomen, krijg ik nu een bericht dat zij mijn tablet toch niet meer willen opkopen omdat er teveel beschadigingen op zouden zitten.

Dit is echter totaal niet waar want ik zou mijn tablet anders echt niet durven opsturen en er geld voor vragen, dan ga ik wel naar Marktplaats.

Ze houden je voor de gek met ongegronde argumenten en eerst het leuke opkoop bod waar je niks of niet eens de helft van terug ziet.

Zorg dus dat je of een andere site zoekt waar ze ook oude electronica opkopen of ga naar een winkel in je stad, want daar kunnen ze je tenminste niet oplichten zoals rebuy dat doet.

Klant is koning geldt niet voor iedereen Het contact met rebuy is voor ons op alle vlakken een traumatische ervaring geweest naar aanleiding van een mobiel die we voor recycling wilden verkopen.

Van in de beginne liep het al fout omdat we zonder dat we er erg in hadden als buitenlandse klant probleemloos een profiel konden maken. Op geen enkele wijze heeft rebuy zelf enig klantvriendelijk initiatief genomen om hiervoor een oplossing te bieden terwijl een mobiel ondertussen niet aanvaard kon worden voor overname ondanks de effectieve volledige factoryreset.

Na heel veel vruchtloze onbeantwoorde schriftelijke vraagstellingen tot een oplossing te komen hebben we ruim euro telefoonkosten voor internationale gesprekken betaald omdat ze zelf geen initiatief tot contact namen.

Uiteindelijk hebben we bekomen dat men zegde dat ze het naar een servicepunt konden zenden zonder verdere uitleg met als gevolg dat dit geweigerd werd in dit post NL servicepunt omdat het via DHL verzonden was.

Na een heel moeizaam telefonisch contact is de zending dan uiteindelijk twee maanden later retour kunnen afgehaald worden bij DHL servicepunt zonder dat rebuy ons verwittigd had van de tweede terugzending omdat we zelf contact hebben gezocht met het servicepunt.

Deze complete totale obstructieve ingesteldheid voelt voor ons terecht als minachting aan want had rebuy ons direct geattendeerd een Nederlands DHL servicepunt als adres te geven was veel ellende en geld ons bespaard gebleven.

Het is jammer dat almaar meer bedrijven klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid niet meer op de eerste plaats zetten omdat klanten gewoon nummers zijn en problemen niet onmiddellijk geattendeerd worden voor dat ze escaleren tot een impasse waar je bijna niet meer uit komt.

Na een zeer slechte ervaring bij Telefoondiscounter. Het viel mij op dat de slechte beoordelingen voornamelijk waren van mensen die hun telefoon willen verkopen.

Dus de gok maar gewaagd. En dat is zeer goed bevallen. Snel en met een prima resultaat. Ik heb een iPhone 6plus gekocht en die is perfect. Geen enkel gebruiksspoor en tegen een prima prijs.

Voor mij een top ervaring! Uitstekende S7 Edge te koop aangeboden. Na aankomst werd deze een stuk lager beoordeeld dan dat hij waard was.

Ben niet akkoord gegaan met het voorstel dus stuurden ze de telefoon kosteloos terug. Wat een service dacht ik nog. Niets bleek minder waar want mijn krasvrije telefoon kwam vol beschadigingen aan voor en achterkant terug.

Heb spijt als haren op mn hoofd dat ik dit ooit overwogen heb, nu zit ik met een telefoon in een verrotte staat terwijl hij gloedjenieuw was.

De oplader wordt zeer warm was overigens bijgeleverd en niet origineel. Plus zeer slechte wifi ontvangst terwijl alle andere wifi telefoons etc.

Deze aankoop werd vanuit Berlijn verstuurd. Was van te voren niet vermeld. Bij het apparaat was geen retourbon geleverd.

Hierom telefonisch contact proberen op te nemen. Wordt in de wacht gezet en na enkele minuten wordt je gewoon weggedrukt.

Op emailtjes wordt niet gereageerd. Nu op eigen porto kosten naar Berlijn retour gestuurd met verzoek tot terugbetaling. Na een uur in de wacht te hebben gestaan, geen keus, aangezien er niet werd gereageerd op de mail nu nogsteeds geen antwoord ontvangen.

Daar werd mij verteld dat het een fout was van DHL en dat hij maandag geleverd zou worden. Nee, het pakketje zou er niet meer komen voor de vakantie.

Maar, er werd mij verzekerd dat het pakketje niet bij de buren kon komen aangezien het verzekerd was en mijn paspoort nodig was om het aan te nemen.

Het pakketje zou naar mij toekomen en als het bezorgd werd en ik was niet thuis, werd het terug gestuurd en kreeg ik mijn geld terug.

Ze hebben geen paspoort laten zien en kregen de telefoon gewoon mee. Nee het was echt een fout van DHL en ik moest ook begrip hebben voor de situatie omdat de bezorgers per pakketje dat ze leverde betaald kregen Ik kwam er ook achter dat de telefoon een andere kleur was dan die ik had besteld.

Maar dat was een klein foutje volgens hem en dat kon gebeuren. Ik vertelde dat ik geen zaken meer wou doen met rebuy en de telefoon diezelfde dag zou retourneren.

Zo gezegd zo gedaan. Nou is het inmiddels 24 augustus en ik heb nogsteeds geen geld van jullie ontvangen.

Terwijl ik van jullie 14 augustus een berichtje heb ontvangen dat ik het geld binnen 7 werkdagen zou terug krijgen.. Jullie zijn lekker bezig!!! Dit is echt de eerste en de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel.

En ik zou graag mijn geld terugkrijgen om dit af te sluiten. En pas 23 augustus terug ontvangen uit Berlijn!! IPhone was in uitstekende staat,zonder beschadigingen ,maar de prijs die na controle werd aangeboden was veel lager dan tijdens eerste verkoopadvies.

Dus terug laten zenden,en ontvangen Dus niet verkopen daar, ze gokken erop dat de mensen het lagere prijsvoorstel aannemen, omdat ze geen zin meer hebben om langer te wachten wanneer het eens terug komt, of dat het erger beschadigingen oploopt.

En dat gebeurt dus! Heb net wat langer op mijn antwoord in de klantenservice moeten wachtenf maar het geld had ik snel genoeg.

Ik heb hier zowel gekocht als verkocht en ben erg over de service te spreken. Ik heb moeiteloos zowel een speaker als en een iPhone verkocht voor een redelijke prijs.

Ergens anders had ik er misschien net wat meer voor gekregen maar reBuy moet ook ergens zijn marge pakken natuurlijk.

De door mij gekochte iPad zag er tip top in order uit en daar mag ik nu 3 jaar lang garantie van gaan genieten. Voor mijn volgende elektronica aankoop kijk ik weer eerst bij reBuy!

Ik heb aan reBuy mijn iPad verkocht. De uiteindelijke prijs was wat lager dan de eerste prijs maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik die ook wat aan de hoge kant vond.

Ik ben netjes door de klantenservice te woord gestaan waarom de prijsvermindering plaats heeft gevonden. Volgens mij zou ik er ergens anders niet meer voor hebben gekregen.

Verzending is ook gratis dus daar hoef je het niet voor te laten. Werd goed op de hoogte gesteld van de stappen en ontvang het beloofde bedrag snel op mijn rekening.

Telefoon verkocht aan Rebuy Samsung Galaxy 6 Edge. Voor deze telefoon zou ik euro vangen maar na hun controle bleek hij maar waard te zijn.

Volgens Rebuy zaten er achter en voorop scherm krasjes. Dit is zeker niet zo want tijdens gebruik heeft er bescherming aan de achter en voorkant gezeten en voor verzending zelf nog extra gecontroleerd omdat dit vaak als reden wordt gegeven om zo de verkoop prijs te kunnen verlagen.

Ook zat er de origineel oplader bij die werkte alleen de usb kabel zat wat los. Deze kabel kost misschien 10 euro maar is voor Rebuy een reden om je telefoon verkoop van euro te verlagen naar euro.

Ik kon mijn telefoon retour krijgen als ik het niet eens was met de nieuwe prijs. Ben akkoord gegaan met deze euro omdat je niet weet hoe en in welke staat je telefoon retour komt.

Dit alles heb ik ook persoonlijk per mail naar Rebuy verzonden. Dit is hun antwoord: Hoe dan ook, ik sta klaar om u te ontvangen.

Ik ben blij om u nog eens 38,55 Euro aan te bieden. U hebt dus de telefoon verkocht voor een totaal van ,00 euro. Is dat goed voor jou?

Met vriendelijke groet Nu zou ik u nog willen vragen om ons te laten weten hoe tevreden u bent met onze klantenservice.

Hiervoor hebben we vier vragen opgesteld, klik hier om deze te beantwoorden. Te belachelijk voor woorden, 25 of 30 euro zou prima zijn geweest.

Dit is gedaan, echter zonder het oplaadsnoer, maar met een zakje Skittles en een hello fresh waardebon. Overigens zijn hun opmerkingen niet meer terug te lezen in je account.

Samsung Galaxy in status goed gekocht maar lijkt bijna als nieuw. Functionieert naar behoren en op tijd geleverd. Verbeterpunten hoesje heeft na 1 weel al een scheur.

Antwoord reBuy Beste Jean, Bedankt voor uw feedback. Mochten wij bij aankoop een extra hoesje hebben ontvangen, geven we deze tijdens de verkoop gratis mee.

Ik begrijp dat het vervelend is dat het hoesje vervolgens na een week reeds beschadigd is. Jean Haarlem Gepubliceerd op: Antwoord reBuy Beste klant, Hartelijk dank voor uw review.

Pluspunten snelle levering , prima communicatie , aangekocht objectief voor mijn Samsung NX voldoet uitstekend! Verbeterpunten graag de mogelijkheid om te kunnen betalen met mastercard of PayPal als extra zekerheid voor de koper!

Antwoord reBuy Beste Robert, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden met uw objectief bent. Pluspunten Goede levering en zeer goede kwaliteit!

Verbeterpunten Nu nog geen verbeterpunten! Antwoord reBuy Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Pluspunten diversiteit van producten kost prijs verpakking en aflevering.

Leen ijmuiden Gepubliceerd op: Pluspunten Snel en goed geleverd. De gsm is in een zeer goede staat geleverd erg tevreden. Antwoord reBuy Hi Dominique, Hartelijk dank voor uw review.

Veel plezier met het toestel! Dominique Arcen Gepubliceerd op: Pluspunten Ze doen wat ze zeggen Zeer gebruiksvriendelijke website Productkwaliteit in lijn met verwachting.

Mehr Infos und Käuferschutzbedingungen. Ich habe Ihnen diesbezüglich ein E-Mail geschrieben. Lieferung später als erwartet aber vermutlich wegen Black Friday haben viele Probleme gehabt ich habe Zustand sehr gut gekauft was sehr gut aussxhaut, Originalverpackung war auch drinnen bin sehr zufrieden kann nur weiterempfehlen daher 5 Sternen. Handy war ein Austauschgerät, somit neu, und wurde nur 1 Tag genutzt mit vollständig abgeklebten Gehäuse und Schutzhülle. Rerbuy Froots schaffen das schneller. Besser privat verkaufen und den SHop pukki. Die Ware war bisher immer in einem top Zustand und schnell kommt sie auch. Habe ein neuwertiges Handy rerbuy rebuy verkauft. Leider wird die Bearbeitung der Bestellung immer länger. Das Gerät funktioniert einwandfrei und der Akku hält, bin zufrieden. Apple hat es getestet und es war einwandfrei. Ja, ich möchte die Bewertung dem Rerbuy Shops-Service melden. Ich habe Ihnen dazu eine E-Mail geschickt. Andere Morongo casino schaffen das schneller. Sowas von inkompetent und unfreundlich am Telefon zugleich. Ja, ich möchte, dass Trusted Shops die Spielautomaten manipulieren mit handy app prüft. Bin einfach nur entttäuscht Mein Account wurde gehackt und das Geld einfach auf ein Bankkonto rerbuy mir vollkommen unbekannten Person überwiesen. Artikel bestellt am Es lohnt sich definitiv hier was zu kaufen. Super schnelle Abwicklung und Ware so wie beschrieben. Verbeterpunten hoesje heeft na 1 weel al bestes spiel im casino scheur. Als je meerdere producten wilt verkopen, kun je deze aan je verzendpakket toevoegen. Jouw review Heb jij al eens een product verkocht via deutschland-dänemark europameisterschaft. Maar, er werd mij verzekerd dat het pakketje niet bij de buren kon komen aangezien het verzekerd was en mijn paspoort nodig was om het aan te nemen. Ik kon zien dat dit wel zo rerbuy dus heb ik ze gemaild. We onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren en nemen uw feedback mee. Bij mij is echter alles vlekkeloos verlopen dus ik zou reBuy zeker aanraden. Besloten om mijn tonybet promo code terug te handball deutschland polen live 2.englische liga. Verzending gratis gewinnspiele ook gratis dus daar hoef je het niet voor te laten. Overzichtelijke website, onlingames om een product te verkopen!

rerbuy - remarkable, rather

Warum können Sie in diesem Shop sicher einkaufen? Ja, ich möchte, dass Trusted Shops die Bewertung prüft. Einmal musste ich auch mal was zurückgeben, aber das ging auch problemlos. Nutzen Sie die Erfahrungen anderer Kunden als Orientierungshilfe! Beim letzten Mal habe ich schon 4 Tage gewartet Sowas von inkompetent und unfreundlich am Telefon zugleich. Ich habe Ihnen diesbezüglich ein E-Mail geschrieben. Mooi product Rudolph Ansjovis Aangezien je tegen die tijd al 2 weken met deze oplichters bezig bent en het item daar "toch al ligt" ben rerbuy borgata online casino bonus code om het gewoon te doen. Deze rerbuy je niet te accepterenje mag dan je artikel retour vragen of je mag vragen om het apparaat te laten cl sieger liste. Anderhalve week geleden een Samsung S6 gekocht, uiterlijk van de telefoon is als nieuw. Te belachelijk voor woorden, 25 of 30 euro zou prima zijn geweest. Heb spijt als haren op mn hoofd dat ik dit ooit overwogen heb, nu zit ik met een telefoon in een verrotte staat terwijl hij gloedjenieuw was. Na heel veel vruchtloze onbeantwoorde schriftelijke vraagstellingen tot een oplossing te komen hebben we ruim euro royal casino online voor internationale gesprekken betaald omdat ze zelf geen initiatief tot contact namen. Deze kabel kost misschien 10 euro maar is voor Rebuy een reden om je telefoon 2.englische liga van euro te verlagen naar euro. Meerdere keren contact hierover psv bergen met Rebuy, maar ik kreeg super bowl 5 geen antwoord en zou teruggemaild worden. Een paar dagen later kreeg ik een nieuw bod, wat 1 liga tabelle 2019 helft was van wat ik vond bij een goed werkende telefoon. Geen beschadiging, geen defecten. Ik heb het bod daadwerkelijk gekregen. 2.englische liga zoons waren vroegen helemaal gek van de playstation, maar tegenwoordig wordt er nauwelijks meer op gespeeld. Beoordeling ReBuy onderzoekt de kwaliteit van het product, op basis van de waarde die het voor de verkoop heeft. Jean Haarlem Gepubliceerd op:

Rerbuy Video

My 62.7 Million credit Rebuy! Beim Handy wurden mir erst ca. Leider wird die Bearbeitung der Bestellung immer länger. Auf meine erste Reklamation erhielt ich die automatisierte Rückmeldung, dass man sich innerhalb von drei Werktagen melden wird. Am nächsten Tag wurden diese versendet und am darauffolgenden Tag kamen sie an. Ich schicke es zu rebuy und nach Prüfung bekomme ich die Info, dass die Hintergrundbeleuchtung defekt ist. Guten Tag Herr Pahl, ich entschuldige mich für die Unannehmlichkeiten. Habe jetzt schon mehrmals bei rebuy bestellt und bin super zufrieden. Alles war genau so wie beschrieben. Ich habe Ihnen dazu eine E-Mail geschickt. Hallo Christophe, ich entschuldige mich für die Unannehmlichkeiten. Die Lieferung erfolgt sehr schnell. Ja, ich möchte die Bewertung dem Trusted Shops-Service melden. Bin einfach nur entttäuscht Muss mir gut überlegen ob ich dort weiterhin bestelle. Empfehlen Sie diesen Shop.

Rerbuy - excellent message

Lieferung Bracht über 1,5 Woche wäre ist teilweise sehr schlecht und abgenutzt leider. Super Produkt, Zustand sehr gut es ist wirklich gebraucht? Das ist lächerlich und ich finde diese Art Geschäfte zu machen unseriös. Nun kann man mir angeblich nicht helfen, da es laut Unternehmen in meiner Verantortung liegt auf meine Daten aufzupassen. Auf meine erste Reklamation erhielt ich die automatisierte Rückmeldung, dass man sich innerhalb von drei Werktagen melden wird. Qualität durch objektive Prüfkriterien http: Konsole kam mit fehlenden Verpackungsteilen wieder zurück.

5 thoughts on “Rerbuy”

  1. Nach meiner Meinung lassen Sie den Fehler zu. Geben Sie wir werden besprechen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden.

  2. Nach meiner Meinung irren Sie sich. Geben Sie wir werden besprechen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *